Om oss

Siden 1964 har vi produsert teknisk-kjemiske produkter. I årenes løp har sortimentet endret seg til mer enn bare de produktene vi produserer selv. I 2006 ble derfor firmaet splittet opp til Bergen Engros AS og avd. Bergen Kjemi.


Bergen Engros AS
Moderselskapet hvor salg av produktene til produksjonsenheten Bergen Kjemi og salg av alt annet foregår. Produktene vi har går under vask, drift og vedlikehold.

Bergen Kjemi
En avdeling i Bergen Engros AS. Vi utvikler og produserer teknisk-kjemiske produkter. Dette har vi holdt på med siden 1964. Produkter på egen label strekker seg fra personlig hygiene til industrikjemikalier. Våre merkevarer er Trilex (personlig hygiene), Rento (husholdningsprodukter), Extreme (båt- og huspleie) og Seid (hus og hage, auto, industri on- og offshore og landbruk).  

Helse, miljø og kvalitet
Produktene våre er stadig under utvikling og testing. Produktene blir jevnlig oppdatert med de nyeste av råvarer med minst mulig belastning for helse og miljø. Vi benytter kun godkjente og miljøvennlige råvarer. Som medlem av Grønt Punkt er det betalt miljøavgift for all vår emballasje. Alt som blir produsert blir testet og batchmerket før emballering. Batchprøver blir lagret i 12 måneder. Emballerte produkter får sporbart batchnummer.
Produktutvikling
Mange nye produkter ser dagens lys etter ønske fra kunder. Produktene blir utviklet og testet i eget laboratorium.
Produksjonsutstyr
Vi har 5 miksetanker på totalt 15.000 liter. Automatisk fylle-, etikett-, pakke-, palleteringslinje fra 100ml til 15 liter. Manuell emballering fra 20 liter til 1000 liter (IBC).
Private label
Våre produkter på kundens etikett. Ønskes det egne produkter kan vi være behjelpelig med det.
Vi er også behjelpelig med produktdokumentasjon, produktprofilering, emballasje o.l.
Leieproduksjon
Vi utfører tappe-, blande-, og pakketjenester på kundens eller vår emballasje.


Velkommen til oss!